Dragi mamici,

Desi online-ul a devenit "painea noastra cea de toate zilele", uneori e bine sa ne reamintim ca e doar o lume virtuala si ca lucrurile autentice se simt cu adevarat... tot in "real life".
Asadar, va invitam la "Kids Clothes Fair by Mr.Pich", un targ cu hainute cool pentru copii de toate varstele, unde veti putea vedea cum arata produsele noastre in realitate, calitatea acestora si chiar le puteti proba pe copiii vostri.
Drept cadou, va oferim un DISCOUNT de 15% pentru orice produs achizitionat intr-una din cele doua zile de desfasurare ale evenimentului.
Va dam intalnire la Brasserie 41, o locatie cozy si primitoare, unde puteti ramane la o cafea sau sa serviti pranzul, imbinand astfel shopping-ul cu relaxarea si cu delicii culinare cu specific international.

Si tot pentru un plus de relaxare, va intampinam cu un pahar de prosseco, un amouse bouche delicios, iar pe copii ii vom tine ocupati cat timp voi faceti shopping prin jocuri interactive, muzica si alte activitati interesante care ii vor tine ocupati.

IMPORTANT:
Acesta nu este un targ de haine obisnuite! Va puteti astepta sa gasiti hainute pentru copii de toate varstele, insa designul acestora este fistichiu, cool, cu multe asimetrii, combinatii de culori inedite, modele ce apartin brandurilor internationale pentru copii (NuNuNu, Mini Melissa, Play and Go, Snurk, Gosoaky, Booso, etc), dar mai ales modele atipice, ce nu se gasesc in shopping centers.

Pentru ca Mr.Pich incurajeaza copii de toate varstele sa isi descopere si sa-si exprime personalitatea prin outift-uri cool si confortabile, indiferent de locul unde se afla (la scoala, la joaca, in aer liber sau intr-un mediu elegant).

Asadar va asteptam:

Sambata, 14 Decembrie, intre 10:00 - 14:00 si
Duminica, 15 Decembrie, intre 10:00 - 17:00.

Intrarea este libera.

Cu drag,
Echipa Mr.Pich