Mr. Pich

Select your language

Select your currency

Hello, dragi parinti!

Suntem Cristina si Nikitas, parintii Taniei si ai lui Tudor. Facem antreprenoriat in diverse domenii cu implicare in online, deja de cativa ani buni. Asa ne-a venit ideea business-ului Mr. Pich, mai ales ca, de cand au aparut copiii in viata noastra, achizitionam online din alte shopuri externe, mereu in cautare de haine si accesorii mai deosebite. Iubim hainele pentru copii, dar nu copilaresti. Iar pentru asta am ales cea mai buna selectie de brand-uri din toata lumea.

Si, pentru ca “sharing is caring”, nu am vrut sa pastram doar pentru noi sursele si ideile, asa ca, in toamna lui 2016 am lansat Mr. Pich, un loc de “joaca” & shopping pentru copii si parintii acestora, cu produse de la brandurile de nisa cu un design si calitate aparte testate de noi inainte.

Fiecare brand are o poveste de familie sau un concept in care credem (cum este povestea BANGBANG Copenhagen, duo-ul feminine care a desfiintat stereotipul “fetele se imbraca in roz si baietii in albastru”), sau NUNUNU (devenit foarte popular printre copiii artistilor si totodata, brandul care a imbracat copiii în negru).

Va invitam sa descoperiti toate povestile din spatele brandurilor intrate in familia Mr. Pich. Pe noi ne inspira in fiecare zi si tocmai de aceea am pornit aceasta calatorie, legatura dintre lumea copiilor nostri si taramul celor mari, o “Niciundia” lui Peter Pan transpusa in secolul 21, cel al cumparaturilor online si al experientelor.

 

Filozofia noastra

Vedem frumusetea zi de zi. Insa noi am vrut mai mult. Am vrut ca frumusetea pe care noi o vedem, sa ajunga la toata lumea. Ne-am dorit un brand sincer, care emana iubire, fericire pura, inocența, un brand care vorbeste despre cele mai frumoase amintiri si totodata despre viitor.

Prin Mr. Pich am reusit toate acestea si suntem mandri sa stim ca cele mai frumoase ganduri sunt indreptate catre mame. Si rezultatul muncii noastre este purtat zi de zi de copiii lor.

Fiecare produs al acestui site este o bucata de fericire. Iar pentru asta, am ales haine capabile sa ii bucure atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Selectam in permanenta cele mai cool produse, din materiale premium, gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Daca esti pe acest site, înseamna ca te bucuri deja de experienta urban-chic Mr. Pich si suntem pregatiti sa iti depasim asteptarile.

 

Va imbratisam de la mic la mare,
​Cris si Niki